Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 

Nu online inschrijven

24
sep.
Overige Evenementen

Links

zondag 24 september 2017

Barbecue


Voor alle leden, vrijwilligers en aanhang
Op zondag 24 september 2017 organiseert de activiteitencommissie weer een gezellige barbecue. Deze afsluiting van het zomerseizoen is bedoeld voor leden, ouders, de aanhang en vrijwilligers van Marvel. Om 17:00 uur steken we de barbecue aan.

De kosten voor deze barbecue (inclusief drank) bedragen 15,00 voor de vleesbarbecue, 22,00 voor de visbarbecue en voor de kinderen t/m 10 jaar 7,50. Consumpties zijn dus inbegrepen. Als je later komt en niet mee eet dan kost het 5,00.
Wel dient iedereen die aan de barbecue wil deelnemen zich tijdig aan te melden.

Pupillen en junioren met ouders zijn uiteraard ook van harte welkom. Voor de jeugd hebben we naast de barbecue diverse spelen klaarstaan.
Opgave barbecue via de inschrijfbrief (zie link) met het bijbehorende geldbedrag bij een van de leden van de activiteitencommissie inleveren. Of mail de gevraagde gegevens naar activiteitencommissie@avmarvel.nl. Maak tevens het totaalbedrag over naar IBAN: NL28RABO0108867404 van AV Marvel
Onder vermelding van BARBECUE 2017 en je naam en emailadres Inschrijving is pas definitief als mail is verstuurd en het geld is overgeboekt.

 
   
 
 
Marvel Sites
Algemeen
Rabobank Paasloop
Don Quichotte Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2015