Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 

Nu online inschrijven

25
aug.
Overige Evenementen

Links


zaterdag 25 augustus 2018

Yakult Start to Run


START TO RUN: We starten op zaterdag 25 augustus!
Kom meedoen, kom beleven, kom samen hardlopen en maak het mee tijdens de najaarseditie Start to Run.

Vanaf 25 augustus a.s. organiseert Atletiek Vereniging Marvel weer de beginnerscursus Start to Run.

Vele beginners zijn je al voorgegaan bij AV Marvel. De enthousiaste looptrainers en gezellige loopmaatjes van de startersgroep wachten je elke zaterdag op voor een motiverende en gezellige training. Je conditie verbetert en dat voel je! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Samen werk je toe naar de afsluitende 'Start to Finish' loop op de 10e zaterdag. Na deze cursus kun je zo'n 3 tot 5 kilometer achter elkaar hardlopen.

De training bestaat uit een klein stukje theorie en een groot deel praktijk. Een fysiotherapeut, sportarts en schoendeskundige brengen je op de hoogte van de belangrijkste feiten voor iedere startende loper. Ook komen de mogelijke vervolgtrainingen binnen de vereniging AV Marvel aan bod.

De cursus start op zaterdag 25 augustus 2018 om 09:30 uur. In 10 weken train je op de zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur.

Marvel kiest op basis van ervaring voor een aanvulling op het standaard Start to Run aanbod. Er wordt 10 weken in plaats van zeven weken gezamenlijk getraind. Dit zorgt voor een nog betere start van je loop carričre. Ook biedt Marvel je de mogelijkheid op woensdagavond extra ‘huiswerktrainingen’ te lopen.

Maak ook een gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgeving laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van AV Marvel in Boxtel.

De kosten bedragen: € 49,50 (incl. verzekering en deelname aan de afsluitende Sparrenbosloop).

Aanmelden bij Start to Run kan tot 10 augustus 2018 via de website yakultstarttorun . (Zoek bij de locatie naar Boxtel, dan kom je bij de groep van Marvel terecht.)

De trainers: zij zorgen ervoor dat je loopt met een glimlach! Al vele jaren is Greet trainer bij AV Marvel. Zij weet mensen enthousiast te krijgen voor bewegen en hardlopen. Zij bewijst dat voor bijna iedereen sporten leuk kan zijn. Lopen bij een atletiekvereniging kan op alle niveaus. De doelstelling van de loper staat centraal! Greet is trots op de lopers van haar Start to Run groepen die zichzelf bijna altijd weten te verbazen.

Peggy heeft een achtergrond in diverse sporten. Ze straalt energie uit. Haar brede achtergrond en jaren ervaring zorgen ervoor dat de trainingen nooit saai zijn. Samen met Greet is zij een sterk team. Zij zorgen voor een verantwoorde en leuke start van je hardloop leven! Kom erbij en laat je enthousiasmeren voor het lopen door de trainers maar ook door de groep!

Heb je al enige ervaring?
Wil je het aantal kilometers dat je kunt lopen uitbreiden of je tempo verhogen, dan kun je je aanmelden voor een van de loopgroepen van AV Marvel. Er is altijd een groep die aansluit bij je ambitie. Met deze groep kun je bijvoorbeeld toewerken naar een wedstrijd of met persoonlijke schema’s een snellere tijd realiseren op een afstand. Je kunt een maand gratis meetrainen om te kijken of hoe het bevalt! Meer info: www.avmarvel.nl/leden/gevorderdeloper

Dus, wat krijg je voor € 49,50?
• 10 weken looptraining met begeleiding van een professionele trainer
• Huiswerkondersteuning via de Hardlopen.NL App met audiocoaching
• De voedingsgids voor sporters (bijna 200 pagina's!) vol gezonde tips en recepten
• Een mini-abonnement op het tijdschrift Runner's World (3 edities)
• Deelname aan de Start to the Finish loop (Sparrenbosloop in Boxtel) waarmee we gaan bewijzen dat ook jij 3 of 5 kilometer kan hardlopen!
• 4 maanden lidmaatschap bij de Atletiekunie (hierdoor ben je o.a. verzekerd tijdens de trainingen)

En, wat levert Start to Run jou op? Na 10 weken:
• Loop jij 30 minuten aaneengesloten
• Ken je jouw tempo
• Heb je de juiste loophouding en techniek
• Ben je fitter en gezonder
• Ben je (nog) beter op gewicht
• Heb je loopmaatjes
• Kun je alleen verder (maar dat kan dus ook samen!)
• ... Ben je trots op jezelf!

 
   
 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Don Quichotte Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2015