Nachtspektakel

Op vrijdag 24 starten we weer met het jaarlijkse Nachtspektakel voor onze pupillen en D-junioren. In dit jubileumjaar van Marvel staat dit evenement geheel in het teken van Glitter & Glamour,

Lees meer

Thema Glitter & Glamour

AV Marvel bestaat dit jaar precies 60 jaar. Daarom hebben we het nachtspektakel en kampweekend dit jaar in het teken van Glitter & Glamour

Paashaastraining op 30 maart

Het zomerseizoen start voor de pupillen dit keer niet op 1 april maar al op 30 maart. In verband met de jaarlijkse Paashaastraining verhuizen we al op 30 maart van Sparrenrijk naar de atletiekbaan. Deze eerste training van het zomerseizoen duurt dan eenmalig ook een half uurtje langer en staat helemaal in het teken van Pasen.

Vrolijke carnavalstraining pupillen

Het is een traditie om elk jaar op de carnavalszaterdag de Pupillentraining in Sparrenrijk helemaal in het teken van carnaval te houden. Trainen met muziek en natuurlijk verkleed. Elk jaar is het weer een dolle boel.

Lees meer

Marvelous New Year

Het nieuwe jaar bij AV Marvel wordt natuurlijk traditioneel gestart met de nieuwjaarsreceptie. Marvelous New Year is op zondag 7 januari van 14:00 uur tot 17:00 uur.
En uiteraard nodigen wij jou van harte uit.

Lees meer

Pietentraining voor de pupillen

Het is al jaren een traditie, De zaterdagtraining van de pupillen staat vlak voor Sinterklaas geheel in het teken van dit kinderfeest,
De pupillen kregen een vrolijke training met oefeningen zoals het over daken lopen, balanceren met kadootjes en een woord maken van chocoladeletters. Sinterklaasmuziek ontbrak niet en uiteraard gingen alle pupillen naar huis met een leuk Sinterklaas presentje.

Marvelous New Year op 7 januari

Noteer het vast in je agenda. Op zondag 7 januari vanaf 14:00 uur is er de gelegenheid om iedereen een gelukkig nieuw jaar te wensen bij de jaarlijkse nieuwjaarsreceoptie "Marvelous New Year".

Lees meer

Boodschappenlijst kampweekend

Hieronder staan alle artikelen die we hebben besteld voor het kampweekend. Staan er zaken bij die de deelnemer niet mag hebben dan verzoeken we je dat aan ons aan te geven en zelf voor iets vervangends te zorgen.

Lees meer

Kampweekend wordt magisch

Voor de pupillen D-junioren staat het kampweekend in oktober in het thema Marvel Magic. Dat belooft dus een magisch weekend te worden vol met de leukste bos en veldspelen. Twee nachten in kampeerboerderij Den Dries. Ben je pupil of D-junior? Schrijf je dan nu vast in.   

Lees meer
0

Juniorenevenement, weinig slaap veel lol

Zaterdag 17 en zondag 18 juni was er voor alle junioren het jaarlijkse juniorenevenement. Dat begon op zaterdag met een uitgebreide barbecue. Op het gras voor de kantine was de Marvelcamping waar niet veel geslapen werd.    

Lees meer

Kampweekend

Het kampweekend is dit jaar van vrijdag 13 oktober tot en met zondag 15 oktober. We gaan dit jaar weer naar Den Dries, de kampeerboerderij op de Roerdomp in Westelbeers. Twee nachten en een erg leuk programma voor de pupillen en D-junioren.

Lees meer
Marvel Magic

Nachtspektakel

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023 is er het Nachtspektakel voor onze pupillen en D-junioren. Dit jaar staat het nachtspektakel in het teken van Marvel Magic.

Dat wordt dus een magisch weekend, laat je betoveren!

Lees meer

Juniorenevenement

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni organiseert de activiteitencommissie weer het juniorenevenement voor al onze junioren. Ook dit jaar blijven de junioren weer slapen op onze accommodatie. 

 

Lees meer