Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Start
Paasloop   Sparrenbosloop   Jeugd

Laatste nieuws
  
Alle trainingen hervat
Na de jeugdtrainingen gaan vanaf maandag 11 mei aanstaande ook de trainingen van de senioren weer van start. Natuurlijk volgens de welbekende 1,5 meter regel. Iedereen dient op de hoogte te zijn van het Marvel anderhalve meter Protocol. Probeer je er serieus aan te houden, Marvel verwacht dat we elkaar op een vriendelijk manier er op aan spreken als dat nodig is. Het gaat in de eerste plaats om eenieders gezondheid, maar je voorkomt ook dat onze club met een fikse boete, of zelfs sluiting, opgezadeld wordt.

  
Jeugdtrainingen hervat met protocol
Sinds het stilleggen van alle atletiektrainingen bij Marvel op 11 maart hebben we allemaal uitgekeken naar dit moment: vanaf 29 april gelden er versoepelde maatregelen. Dit is een eerste fase, en deze eerste versoepeling heeft alleen betrekking op sportbeoefening door de jeugd tot en met 18 jaar.

  
Hervatting jeugdtrainingen
Je hebt vast gehoord of gelezen dat onze jeugd vanaf deze week weer mag beginnen met sporttrainingen, maar dan wel onder de voorwaarde van een 1,5 meter protocol dat door de gemeente is goedgekeurd. Momenteel zijn binnen Marvel, het bestuur en de jeugdtrainers samen hard bezig om zon protocol op te stellen met behulp van onder andere de Atletiekunie. Als alles meezit hopen we dan op woensdag 6 mei weer te starten met de atletiektrainingen voor de jeugd.

   
     

 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019