Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Start
Paasloop   Sparrenbosloop   Jeugd

Laatste nieuws
  
Loperscursus voor beginners: Yakult Start to Run
Het kan weer! Hardlopen voor beginners bij AV Marvel start 22 augustus.
Atletiekvereniging Marvel organiseert weer de inmiddels bekende en zeer goed aangeschreven beginnerscursus ‘Start to Run’. Daarbij wordt rekening gehouden met de dan geldende Corona richtlijnen. Op de accommodatie van Marvel zijn diverse voorzieningen getroffen die dat mogelijk maken.

  
Nachtspektakel voor pupillen en D-junioren
Met de versoepelingen wordt het ook mogelijk om het Nachtspektakel te organiseren voor de pupillen en D-junioren. Dat gebeurt dit jaar wel in een aangepaste vorm, maar daarom wordt het niet minder leuk!!

  
Alle trainingen hervat
Na de jeugdtrainingen gaan vanaf maandag 11 mei aanstaande ook de trainingen van de senioren weer van start. Natuurlijk volgens de welbekende 1,5 meter regel. Iedereen dient op de hoogte te zijn van het Marvel anderhalve meter Protocol. Probeer je er serieus aan te houden, Marvel verwacht dat we elkaar op een vriendelijk manier er op aan spreken als dat nodig is. Het gaat in de eerste plaats om eenieders gezondheid, maar je voorkomt ook dat onze club met een fikse boete, of zelfs sluiting, opgezadeld wordt.

   
     

 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019