Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Bestuur

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dezelfde privacywetgeving geldt dan in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Dat betekent dat we als AV Marvel hier de komende tijd volop mee bezig zijn om de zaken in overeenstemming te brengen met deze verordening.


Toestemmingsformulier gebruik foto- en beeldmateriaal.
Onze vereniging maakt gebruik van beeldmateriaal (foto’s en video’s) om te laten zien wat onze activiteiten zijn er waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Tijdens trainingen, wedstrijden en evenementen. Wij gaan zorgvuldig om met deze foto’s en video’s. We plaatsen geen foto’s van leden in niet passende situaties. Vanuit de wetgeving is AV Marvel verplicht om toestemming te vragen voor het gebruik van beeldmateriaal.
Deze toestemming vragen wij aan zowel de leden als aan de ouders van de leden.
Binnenkort zult u hierover een mailtje ontvangen.

U kunt de formulieren ook hier downloaden en ondertekend retour sturen of in de brievenbus in de kantine doen (gang kleedkamers)

Vragen? Mocht u vragen hebben m.b.t. de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de privacy dan kunt u contact opnemen met Monique Dongelmans ( mdongelmans@gmail.com)
   
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019