Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
22
aug.
Overige Evenementen

zaterdag 22 augustus 2020

Yakult Start to Run

Nu online inschrijvenLoperscursus
Het kan weer! Hardlopen voor beginners bij AV Marvel start 22 augustus

Atletiekvereniging Marvel organiseert weer de inmiddels bekende en zeer goed aangeschreven beginnerscursus ‘Start to Run’. Daarbij wordt rekening gehouden met de dan geldende Corona richtlijnen. Op de accommodatie van Marvel zijn diverse voorzieningen getroffen die dat mogelijk maken.

In de laatste maanden hebben velen het hardlopen ontdekt in een periode dat veel andere sporten niet mogelijk waren. Ben jij ook gestart, maar merk je dat je meer structuur nodig hebt of tips voor je looptechniek? Of zie jij anderen plezier beleven aan het lopen en wil je het zelf ook gaan proberen?
Meld je dan nu aan via de knop hierboven op deze pagina.

Vele beginners hebben met deze cursus al een succesvolle start met hardlopen gemaakt. De enthousiaste looptrainers en loopmaatjes zorgen voor een motiverende en gezellige training. Na deze cursus kun je zo'n 3 tot 5 kilometer achter elkaar hardlopen.

De training bestaat uit een klein stukje theorie en een groot deel praktijk. Met daarbij aandacht voor looptechniek en een verantwoorde opbouw. Een fysiotherapeut en schoendeskundige brengen je bovendien op de hoogte van belangrijke aandachtspunten voor de startende loper. Ook komen de mogelijke vervolgtrainingen binnen de vereniging AV Marvel aan bod.

De cursus start op zaterdag 22 augustus om 9.30 uur. De cursus duurt 10 weken. De trainingen zijn op de zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur. Daarnaast biedt Marvel je de mogelijkheid op woensdagavond samen extra ‘huiswerktrainingen’ te lopen. De cursus kost 49,50.

   
 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019