Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
12
juli
Overige Evenementen

Links

maandag 12 juli 2021

Run to Start Marathon Eindhoven


Marathon Eindhoven 10 oktober 2021
12 juli start voor het 6e jaar het succesvolle Run to the Start programma.
In 12 weken train je samen naar één doel: het lopen van een halve of hele marathon. Dat kan de marathon van Eindhoven zijn, maar ook een andere (halve) marathon in het najaar. De begeleiding van de trainers, een verantwoord programma en de support van de andere lopers gaan er voor zorgen dat je je doelstellingen gaat halen! Dat kan zijn het op een plezierige manier uitlopen van de wedstrijd of het verbeteren van een eerdere prestatie. Dat bepaal jij samen met de trainers.
Het programma is bedoeld voor lopers met een voldoende basis om het programma verantwoord te kunnen starten.
Twijfel niet te lang en schrijf in voor het programma en evenement van je voorkeur! Het aantal plaatsen in het programma is beperkt en de loopevenementen zullen naar verwachting snel volgeboekt zijn dit najaar.

Wil je meedoen of heb je vragen? Check bij de links aan de rechterzijde van deze pagina de flyer, het intake formulier en het inschrijfformulier voor niet-leden. Voor eventuele vragen kan je terecht bij trainster Angela Mensink via: trainenvooreindhoven@avmarvel.nl

Heb je er zin in, voldoe je aan de instapcriteria (zie flyer) en wil je je aanmelden?
1 Vul dan het inschrijfformulier in, maak een foto of scan en stuur het naar:
ledenadministratie@avmarvel.nl
2 Vul het intakeformulier in ter informatie van de trainers en stuur het naar:
trainenvooreindhoven@avmarvel.nl

Ben je al lid Marvel? Vul dan alleen het intakeformulier in en stuur een foto of scan naar: trainenvooreindhoven@avmarvel.nl
Voor leden van AV Marvel zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Voor niet-leden zijn de kosten € 65 euro. Na het insturen van het ondertekende inschrijfformulier wordt dit bedrag van je rekening afgeschreven.
   
 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019