Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Links
 
Reacties
Start to Run 2016: eerste training 10 september!
Hardlopen voor beginners!

Voor vrienden en kennissen met het goede voornemen om na de vakantie weer eens lekker te gaan bewegen! Ze kunnen zich nog voor de vakantie aanmelden bij onze club voor een beginnerstraining. Greet en Peggy verzorgen op de zaterdagochtend om 9.30 een motiverende en gezellige training. Schrijf je nu vast in.
 

Atletiekvereniging AV Marvel Boxtel organiseert in samenwerking met de Atletiekunie en Lopers Company Den Bosch een beginnerstraining bestaande uit zeven Start to Run trainingsochtenden. Ervaren looptrainers van AV Marvel geven op de kunststof atletiekbaan in Boxtel uiterst verantwoorde looptrainingen aan de absolute beginners.

Na een zeven-weekse cursus Start to Run kun je zo’n 3 kilometer achter elkaar hardlopen. Enthousiaste lokale looptrainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke en gezellige training. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën.

Theorie en praktijk
Samen trainen: vanaf zaterdag 10 september 2016 en vervolgens zes zaterdagen er na. De trainingen vinden plaats vanaf de atletiekbaan van AV Marvel in Boxtel (clubhuis Markant). Iedere training start om 9.30 uur en duurt tot 11.00 uur. Op de woensdagen biedt Marvel om 19.30 nog extra huiswerktrainingen aan.

De training bestaat uit een klein stukje theorie en een groot deel praktijk. Een fysiotherapeut, sportarts en schoendeskundige brengen je op de hoogte van de belangrijkste feiten voor iedere startende loper. Ook komen de mogelijke vervolgtrainingen binnen de vereniging AV Marvel aan bod.

Running Coach© App
Je traint zeven weken lang op zaterdag met jouw groep en trainer. Hier krijg je alle aandacht, begeleiding, tips en gezelligheid. Maar hoe pak je dat doordeweeks aan? Simpel met de Running Coach©: jouw per-soonlijke online trainer. De Running Coach© is onderdeel van de Start to Run App. Na inschrijving van de Yakult Start to Run cursus, krijg je direct en gratis toegang tot deze app én tot de Running Coach©. Hier-mee bepaal jij wanneer je traint en hoe vaak.

Aanmelden & kosten

Online via www.yakultstarttorun.nl
Kosten: € 49,50 (incl. het Start to Run runningshirt).


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019