Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Reacties
Run To The Start zet grote Marvel-groep op goede pad voor Eindhov
Trainen voor Eindhoven groot succes

Zaterdagochtend half acht: loopkleren aan en naar Marvel. Het was deze zomer vanaf half juli vaste prik voor “Run To The Start”, een fijne en goede voorbereiding op deelname aan de halve marathon in Eindhoven. Op zondag 9 oktober volgt de ontknoping, de wedstrijd zelf in de Lichtstad.:
 

In totaal 23 atleten deden dit jaar mee aan deze bijzondere activiteit van atletiekvereniging Marvel. Van hen gaan er 14 voor de halve marathon, 9 trainen voor de tien kilometer in Eindhoven.

Voor de tien-kilometerlopers was de wekker op zaterdag overigens iets schappelijker. Zij vertrokken tegen 8.30 uur ‘s ochtends, een half uurtje na het halve-marathongezelschap. De gedachte hierachter: op deze manier kwamen alle sporters dichtbij elkaar terug bij Marvel en konden ze even napraten in de kantine. Deze nazit werd extra aantrekkelijk gemaakt door traktaties: elke week zorgde een ander voor cake of ander lekkers bij de koffie. De mix van goede training en gezelligheid maakte Run To The Start tot een geslaagde verenigingsactiviteit. Er lagen prima looproutes en schema’s klaar en trainster Angela Mensink waakte over een goede naleving. Naast deze nodige kant was er ook de aangename, met behalve de ontspannen nazit ook een wekelijks verslagje per mail.

Run To The Start heeft Marvel zeker vier nieuwe leden opgeleverd. Aan het trainingsprogramma van twaalf weken konden dit jaar ook niet-leden meedoen. Zes mensen deden dit en vier van hen hebben al besloten om ook na ‘Eindhoven’ bij Marvel te blijven lopen. Angela sprak 24 september, na de voorlaatste duurloop, de hoop uit dat ook de andere twee ‘gastlopers’ nog bij de club gaan blijven. Hoe dan ook is Run To The Start voor de trainster al geslaagd, ze kondigde aan dit graag nog een keer te gaan doen: “Voor mij is dit de mooiste tijd van het jaar. Zo’n groep begeleiden op weg naar een halve marathon, dat vind ik prachtig. Dit is echt mijn ding.”


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019