Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Links
 
Reacties
Fotopagina
Marlin van Hal verbetert parcoursrecord dames
Sparrenbosloop
Don Quichotte Sparrenbosloop, 30 oktober 2016

Marlin van Hal heeft het parcoursrecord bij de dames verbeterd bij de 49 Don Quichotte Sparrenbosloop. De seniore uit Uden was ruim 10 seconden sneller dan haar eigen besttijd uit 2012. Bij de mannen wist Robin Spijkerboer van Generaal Michaelis onbedreigd de winst op te eisen.
 

Op de zeer fraaie herfstdag in de herfstvakantie kwamen ongeveer 150 deelnemers aan de start. Daarmee was de wedstrijd helaas wat onderbezet. Toch konden de deelnemers en toeschouwers genieten van de fraaie omgeving en de kleuren van landgoed Sparrenrijk.
De organiserende vereniging AV Marvel kon zelf ook meedelen in de ereprijzen. Tony de Groot behaalde de derde plaats bij de Mannen masters M35, Janny Maas won de wedstrijd bij de vrouwen masters M35. Bij de A-junioren was het Bas Peeters die het zilver behaalde, terwijl Fenna van der Steen de gouden medaille kreeg omgehangen bij de B-junioren. Kaike de Bie werd derde bij de jongens D-junioren en Isa de Bruijn tweede bij de C-junioren meisjes.
Ook de pupillen waren er ereplaatsen. Een eerste plaats voor Tygo Janssens bij de C-pupillen, in dezelfde groep behaalde Levi Kroon het brons. Emma Verhoeven werd tweede bij de meisjes pupillen C. Een overtuigende zege was er voor Mats van der Linden bij de jongens Pupillen A, en een fraaie tweede plaats bij de meisjes A-pupillen voor Anika van der Broek.

later volgen de foto's. De uitslagen staan al op onze website (zie de links aan de linkerzijde)


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019