Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Reacties
Fotopagina
Podiumplekken bij Oudejaarsloop Hilvarenbeek
Hilvarenbeek 31 december 2016

Een drietal Marvelatleten kwam zaterdag in actie tijdens de oudejaarsloop in Hilvarenbeek. Hieronder een verslag van de deelnemers.
 

31 december, de laatste dag van 2016.

Het is een koude druilerige dag. Niet echt een dag waarvoor je vol enthousiasme je bed uit springt om een wedstrijdje te gaan lopen. Echter, Janny, Tony en Patrick hebben hun doelen verderop in 2017 gesteld, waarvoor deze wedstrijd goed in de voorbereiding past.
Dus daar staan ze dan aan de start voor de 10km in de Oudejaarsloop te Hilvarenbeek. Janny en Tony starten na een relatieve rustperiode weer eens in een wedstrijd om te kijken waar ze op dit moment staan. Patrick heeft de laatste tijd meer wedstrijden gelopen en lijk goed in vorm. Maar voor hem is het een voorbereidingswedstrijd op een marathon later in 2017.

Het parcours is t.o.v. voorgaande jaren veranderd. De lange stukken buitenaf zijn vervangen door veel draaien en keren door de wijk, vele stoepjes op en af. Dat alles maakt het alles behalve een snel parcours.
Al snel na de start hebben onze drie Marvel atleten hun plaats in het veld gevonden. Tony is bij de start meegegaan met Koos Verweij, maar dat blijkt toch nog altijd een maatje te groot. Hij eindigde in zijn categorie als 2e in een tijd van 35:16 Janny liep een voortreffelijke constante wedstrijd. Zij won de wedstrijd in haar categorie in een tijd van 40:21. Patrick werd knap 6e in een nieuw PR van 36:19.

De Marvel atleten zijn goed op weg!


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019