Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws

Links


Reacties
Spannende finish 41e editie Rabobank Paasloop

Bram Verhagen wint voor Tony de Groot

Vanaf de start gingen Bram Verhagen (Den Dungen) en Tony de Groot (Marvel) samen op kop en bouwden hun voorsprong uit. Pas in de laatste 100 meter werd duidelijk wie de winnaar werd. In een spannende eindsprint wist uiteindelijk Bram Verhagen nipt voor Tony de Groot te eindigen. Janny Maas won de strijd onbedreigd bij de dames.


Hoewel de parcoursbouwers in de ochtend in de regen begonnen was het tijdens de loop koud maar droog en af en toe maakte de zon het aangenaam om sportief bezig te zijn. De 41e editie van de Rabobank Paasloop begon met een gezamenlijke warming-up voor de Rabo kidsrun. Meer dan 30 jonge kids stonden aan de start van de 100 meter.
De snelste loper van de Rabo Kidsrun werd Marts van der Linden, hij finishte al na 3:38 min. Snelste meisje werd Annika van der Broek in 3:50 min. Beiden zijn pupillen van Marvel.

Om 10:30 ging de Rabobank Paasloop van start. De deelnemers hadden vooraf bepaald of ze voor één, twee, drie of vier ronden gingen. Meteen na de eerste ronde hadden Marvelatleet Tony de Groot en Bram Verhagen al een forse voorsprong genomen van de rest van het veld. Deze voorsprong bouwden zij gedurende de wedstrijd steeds verder uit. Pas op ongeveer 100 meter voor de finish zetten de atleten een spannende eindsprint in waarbij Bram Verhagen minder dan een seconde voorsprong nam.Eindtijd voor beide atleten waas 54:31 min.
Als derde kwam de Ollandse Jeffrey van Hout over de eindstreep. Inmiddels waren de koplopers al bijna vijf minuten binnen.

Janny Maas liep de wedstrijd bij de dames zonder tegenstand. Zij finishte in 1:04:46 uur. Dat was vijf minuten voor Rian van Helvoirt, die al eerder de Paasloop op haar naam schreef. Nellie van Beers van Oirschot Atletiek veroverde de derde plaats. 
 
 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019