Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws


Reacties
Profielloop Gemonde op 17 september

Studenten organiseren opnieuw Profielloop na succesvolle eerste editie

Op 17 september 2017 zal de tweede Profielloop in Gemonde georganiseerd worden. Vorig jaar hebben Robin Bogers en David Mornout het evenement georganiseerd als profielwerkstuk van Gymnasium Beekvliet, dat zij met een 9 hebben afgerond. Zij gaan dit jaar wederom het evenement organiseren en wel op 17 september aanstaande.

AV Marvel heeft de studenten enorm geholpen, door zowel draaiboeken door te nemen, materialen uit te lenen en van het netwerk gebruik te laten maken.
Om het evenement nog toegankelijker te maken, zijn er op 17 september ook twee wandeltochten uitgezet. Het diverse aanbod van de Profielloop bestaat nu uit een Kidsrun van 1 km, een hardloopronde van 5.5 km, een hardloopronde van 10 km en twee wandeltochten, eveneens 5.5 en 10 km. Start en finish is net als vorig jaar bij VV Irene, waar live muziek wordt afgewisseld met een DJ. De routes gaan door het buitengebied van Gemonde, en bevatten zowel verharde als onverharde delen. Hierdoor is het evenement geen wegwedstrijd, maar ook geen cross/trail; de Profielloop kenmerkt zich namelijk door haar variatie. Op www.profielloop.nl zijn de routes al te zien en bovendien kan men via deze site al inschrijven voor de Profielloop. Inschrijven kan, voor één euro extra ook op de dag zelf. Het inschrijfbedrag bedraagt tussen de 1 en 5 euro, afhankelijk van de te lopen afstand.

Dankzij de samenwerking met allerlei lokale bedrijven en verenigingen zijn er leuke prijzen te winnen én kan het inschrijfgeld voor de Profielloop laag blijven. Verder worden er foto’s gemaakt door professionele fotografen, die na afloop van het evenement gepubliceerd zullen worden. Uiteraard is voor alle deelnemers een leuke herinnering. Dus twijfel niet, en doe mee aan de Profielloop!

 
 
 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019