Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Links
 
Reacties
Fotopagina
Koos Verweij wint vernieuwde Paasloop
Paasloop
42 editie volledig vernieuwd

Koos Verwij heeft maandag de 42e editie van de FAC Paasloop op zijn naam geschreven. Op een volledig nieuw parcours finishte de atleet van DAK Drunen in een tijd van 35:07 min. Daarmee was hij ruim een minuut sneller dan Marvelatleet Tony de Groot die als tweede finishte. Bij de dames was Janny Maas de snelste in 42:51 min.
 

Met bijna 300 deelnemers was de FAC Paasloop aanzienlijk beter in trek dan voorgaande jaren. En de reacties op het nieuwe parcours waren vrijwel unaniem positief.

Verweij die meervoudig winnaar is van de Boxtelse wegwedstrijd was ook dit jaar weer ongenaakbaar, met een gemiddelde van bijna 18 kilometer per uur wist de atleet van DAK uit Drunen de Marvelatleet Tony de Groot 45 seconden voor te blijven. Bram van Rijswijk uit Loon op Zand werd derde in 37:59 min.

Bij de dames wist de plaatstelijke Janny Maas haar favorietenrol waar te maken. Haar tijd van 42:51 min was bijna een minuut sneller dan Hanneke van der Meijden van Eindhoven Atletiek. Lianne Verloop van AV Generaal Michaelis werd derde in 44:42 min.

Op onze facebookpagina en ons youtubekanaal ook bewegende beelden en foto's.


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019