Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws

Links

Reacties
Meer dan 25 Marvel atleten bij Eindhoven Marathon.Met een goede voorbereiding reisden meer dan 25 Marvel atleten af voor hun loop aan de Eindhoven Marathon.


Na een speciaal trainingstraject van 12 weken waren ze er zondag klaar voor! De halve marathon van Eindhoven. De grootste groep lopers ging voor de halve marathon. Twee lopers liepen de marathon en een aantal liep op zaterdag de 10 kilometer.

Voor de halve marathon is een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld met extra trainingen op de zaterdagochtend. Ook niet leden kunnen hieraan meedoen.

Voor iedereen werd door trainers Angela Mensink en Maarte van de Laak een programma op maat gemaakt om de persoonlijke doelstellingen te realiseren. Hierdoor waren de lopers optimaal voorbereid.

Voor een optimale prestatie moet alles meezitten. Zondag was het prachtig weer voor de supporters, maar voor de lopers helaas te warm om een scherpe tijd neer te zetten. Maar een belangrijke doelstelling werd wel gerealiseerd; samen toe werken naar een prachtig evenement en een mooie sportieve dag beleven!

 
 
 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019