Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws


Reacties
Karel Velhuizen benoemd tot erelid AV Marvel

Ledenvergadering 12 maart 2019

Karel Veldhuizen is benoemd tot erelid van Marvel. De clubman pur sang werd dinsdagavond met dit eerbetoon verrast tijdens de ledenvergadering.


,,Iemand die altijd klaar stond en ook nu nog klaar staat voor de club. Hij kan de club niet missen en de club hem niet.’’ Met deze woorden vatte voorzitter Martin van der Broek samen wat Veldhuizen voor Marvel betekent.
Het kersverse erelid kwam in 1984 bij de club omdat zijn kinderen er gingen sporten, en ging niet meer weg. Hij hielp de kunststofbaan realiseren evenals het clubhuis, bekleedde diverse bestuursfuncties en doet nog altijd veel organisatorisch werk voor wedstrijden.
Na oud-trainer Drewes van Kampen is Karel Veldhuizen het tweede erelid in de geschiedenis van de bijna 55 jaar oude Boxtelse vereniging. Veldhuizen reageerde wat beduusd op het eerbetoon. ,,Hier ben ik een beetje ontroerd door’’, sprak hij: "Ik probeer de club levendig te houden en vind het leuk om nieuwe projecten op te pakken. Ik doe dat met heel veel plezier.’’

Tijdens de ledenvergadering werden ook negen Marvel-mensen in de bloemen gezet. Acht vanwege 25 jaar lidmaatschap en ้้n als blijk van dank bij vertrek uit activiteitencommissie. Op de foto van links naar rechts; Greet van der Donk, Jeanne van Doorn, Betsie Nienhuis, Wil Puijn, Jan Dankers, Albert Habraken, Marjolijn Nieuwesteeg (stopt na ruim 12 jaar als lid activiteitencommissie), Geesje Jansen en Ria Wagenaars.

 
 
 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019