Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Reacties
Sparrenbosloop gaat door, maar met speciale regels
Sparrenbosloop

De lichten staan op groen: ook in dit 'corona-jaar' gaat de Unilux Sparrenbosloop door! Liefhebbers kunnen dus zondagochtend 25 oktober lekker lopen in Boxtel. Atletiekvereniging Marvel heeft een opzet bedacht die past binnen alle nu geldende coronarichtlijnen.
 

Er mag géén publiek langs de route en in het bos komt een startopstelling zoals bij Formule I-races, dus met ruimte tussen de deelnemers. Bijzonder is ook de samenwerking met De Langspier. Deelnemers moeten zich melden en een startnummer afhalen op de ruime parkeerplaats van recreatieplas De Langspier, tegenover het Sparrenbos. Van daar uit wandelen ze een stukje naar het bos, waar de crossloop begint.

De gemeente Boxtel en de Veiligheidsregio hebben ingestemd met de aangepaste opzet. Marvel hoopt zo ook van de 53e Unilux Sparrenbosloop een succes te maken. Als de landelijke coronaregels nog aangescherpt worden, kan dit natuurlijk alsnog tot een afgelasting leiden.

De Unilux Sparrenbosloop is een uitdagende cross over maximaal 11 kilometer. Zowel wedstrijdlopers als recreanten kunnen meedoen. Inschrijven kan dit jaar alleen vooraf en online, tot en met 18 oktober. Aanmelden kan via de pagina 'Sparrenbosloop' elders op deze website.Sparrenbosloop

Deelnemers kunnen ook kiezen voor 7,2 of 3,6 kilometer. Voor kinderen is er een route van een kilometer over fraaie bospaden ligt. Elke deelnemer loopt met een chip voor tijdsregistratie en krijgt daardoor precieze informatie over zijn of haar prestatie.


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019