Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Reacties
Marvelous New Year dit keer online
Jeugd
10 januari 2021 om 16:00 uur

In verband met de huidige pandemie zal de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie dit jaar online plaatsvinden. Op zondag 10 januari om 16:00 uur start een livestream.
 

2020 zullen we nog lang herinneren als een heel bijzonder jaar. De pandemie had en heeft nog steeds invloed op het leven van iedereen. Ook bij onze vereniging AV Marvel hebben we de gevolgen ondervonden.
Trainingen, wedstrijden en andere activiteiten werden afgelast of konden slechts in een aangepaste vorm doorgaan. Hopelijk wordt 2021 weer een beter jaar waarin we weer kunnen sporten zoals we gewend waren.
We beginnen het nieuwe jaar met de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst Marvelous New Year. Gezien de huidige omstandigheden doen we dat dit jaar uiteraard niet zoals voorgaande jaren in onze kantine. Dit jaar organiseren we een live event op het internet.

Marvelous New Year Online is op zondag 10 januari om 16:00 uur. Dit wordt een live event waar we terugkijken op het afgelopen jaar en waarin we vooruitblikken naar het nieuwe jaar. Verder reikt de voorzitter uiteraard de Winkelman Wisselbeker (voor de junior met de grootste vooruitgang) en de Jan Peijnenburgbokaal (voor de vrijwilliger van het jaar) uit en hebben we ook een aantal verrassingen in petto.

Marvelous New Year Live is helemaal via het internet te volgen via een livestream. We willen je graag uitnodigen om er live bij te zijn en met ons, weliswaar op afstand maar net zo gezellig, het glas te heffen op het nieuwe jaar.

We willen graag vooraf weten of jij erbij bent, meld je daarom nu alvast aan! Als je je vr 27 december aanmeld maak je tevens kans op een prijs die (live tijdens het evenement) onder de deelnemers wordt verloot.
Je schrijft je in door een mail te sturen naar activiteitencommissie@avmarvel.nl met je naam en dat je het live event online gaat bijwonen. We sturen je dan vooraf alle gegevens hoe je het live event kunt bekijken en tevens ontvang je van Marvel een leuke attentie.
In verband met de loting en de attentie ontvangen we per Marvellid graag een mail terug met naam en emailadres.

Tijdens het live-event worden er ook nieuwjaarswensen uitgewisseld. Wil je de leden van Marvel een gelukkig nieuwjaar wensen? Maak dan een kort filmpje (maximaal 20 sec) met je telefoon en stuur die via mail of whatsapp naar de activiteitencommissie.

Livestream is te volgen op https://youtu.be/Q5_D4wNYIxQ


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019