Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Reacties
Fotopagina
Toch een FAC Paasloop maar nu VIRTUEEL
Paasloop
Loop je eigen Paasloop en registreer op Strava

Een standaard FAC Paasloop kan i.v.m. corona niet doorgaan omdat evenementen voorlopig niet zijn toegestaan. Toch gaan we een FAC Paasloop organiseren maar nu virtueel en uitsluitend voor leden van Marvel.
 

In de periode van 3 t/m 10 april kun je de virtuele FAC Paasloop lopen waarbij je kunt kiezen uit de volgende afstanden: 1, 5 en 10 km.
Deelname is gratis. Er zijn geen prijzen te winnen, je loopt dus voor eeuwige roem. Wel kun je, alleen al door jouw deelname, een cadeaubon van € 25,00 verdienen. Op elke afstand worden 2 cadeaubonnen verloot waarvoor dank aan onze sponsors FAC Boxtel en Run2Day uit Den Bosch.

Hoe werkt het?
Loop minimaal de wedstrijdafstand op de aangegeven dag.
Je loopt alleen, je bepaalt zelf waar je loopt (zoek of maak een mooie route op RunnerMaps Routes).De gegevens worden automatisch van Strava gehaald (zorg dat de activiteit zichtbaar is voor volgers of voor iedereen). Klik op één van de ondergaande links om in te schrijven op de door jouw gewenste afstand.
1 Km
5 Km
10 Km

Je wedstrijdtijd wordt berekend uit het snelste gedeelte van je loop; als je bijvoorbeeld 6 km loopt bij een 5 km wedstrijd, geldt de tijd voor de snelste 5 km in je loop.

Details:
Als je de koppeling met Strava maakt ontvangt RunnerMaps een melding als je een activiteit voltooit of aanpast. Als deze activiteit past bij een ingeschreven wedstrijd wordt deze automatisch toegevoegd. Als je aan meerdere wedstrijden meedoet wordt die met de grootste afstand gekozen.
Als je je op de wedstrijddag inschrijft voor een wedstrijd worden je activiteiten voor die dag opgehaald en toegevoegd. Bij meerdere activiteiten wordt alleen het beste resultaat gekozen.
Het maakt dus niet uit of je vooraf of achteraf inschrijft, maar na de laatste wedstrijddag is het niet meer mogelijk. Soms duurt het even voor Strava een activiteit meldt of komt een melding niet door. Je kunt op het ↻ tekentje naast het schuifje klikken om de activiteiten voor die dag op te halen. Dit kan ook nog na de wedstrijddag, als je je tenminste op tijd ingeschreven hebt. Als je weet dat je de exacte afstand gelopen hebt, bijv. op de atletiekbaan, kan het zijn dat de GPS een beetje afwijkt. Je kunt dan toch de exacte afstand gebruiken door #baan in de naam van de activiteit op te nemen, als de afwijking met de GPS tenminste minder dan 10% is. Als je activiteit al was toegevoegd voordat je de naam aangepast hebt, klik je op het ↻ tekentje om de uitslag te verversen.

Strava
RunnerMaps vraagt toestemming voor het volgende:
Bekijk gegevens van je openbare profiel (verplicht): naam en geslacht voor de uitslagenlijst.
Bekijk gegevens van je activiteiten: nodig voor de tijd en aftand in de uitslagenlijst.
Upload je activiteiten van RunnerMaps Virtual Races naar Strava: je wedstrijdresultaat wordt automatisch toegevoegd aan de beschrijving van je activiteit in Strava.

Heb je vragen, stuur dan een mail naar paasloop@avmavel.nl.


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019