Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Reacties
Sparrenbosloop Run to Friet
Sparrenbosloop

In plaats van de traditionele regionale wedstrijd werd op 31 oktober de Trainingsloop Run to friet gehouden in Sparrenrijk Boxtel. Alleen voor de eigen leden maar dat betekende toch een grote opkomst. Alle lopers konden aan de finish genieten van een verdiend frietje.
 

Run To Friet is een alternatieve Sparrenbosloop in Sparrenrijk die alléén voor leden van A.V. Marvel wordt georganiseerd. Dit i.v.m. de RIVM corona maatregelen. De trainingsloop wordt begeleid door onze trainers. De start en finish is op één plaats op het parcours en bij de finish is onze eigen digitale tijdklok aanwezig. Hierdoor kunnen de deelnemers zelf hun tijd waarnemen en noteren. Na afloop van Run To Friet ontvangen de deelnemers een herinnering en worden ze getrakteerd op een zak friet/snack en/of drinken bij de frietkar die in Sparrenrijk aanwezig is. Deelname alleen bij voorinschrijving mogelijk en is gratis. Voor doorgang van deze trainingsloop dienen er minimaal 50 inschrijvingen te zijn.

Programma
11:00 uur Start Junioren en Senioren van A.V. Marvel.
11:10 uur Start Kidsrun Pupillen van A.V. Marvel.

Afstanden
Junioren 13 t/m 15 jaar: 3.650 meter. (1 ronde)
Senioren >16 jaar: 3.650 - 7.300 - 11.000 meter. (1 t/m 3 rondes)
Kidsrun 6 t/m 12 jaar: 960 meter. (1 ronde)

Startlocatie
Landgoed Sparrenrijk, Molenwijkseweg in Boxtel.
Parkeren bij de Langspier, Molenwijkseweg 5 c, 5282 KA Boxtel. Er is een fietsenstalling in Sparrenrijk aanwezig.
De start en finish is op één plaats op het parcours.

Voorinschrijving verplicht
Deelname aan de ‘Run to Friet’ trainingsloop is alléén voor leden van A.V. Marvel en Start to Run leden. Voorinschrijving is verplicht via een inschrijvingsformulier/Club-app of INSCHRIJFFORMULIER Unilux Sparrenbosloop Sluitingsdatum is 24 oktober 2021. Deelname is gratis.

Tijdwaarneming
Bij de finish is een digitale klok van Marvel aanwezig. De deelnemers noteren zelf hun tijd van aankomst via een te verstrekken aankomstformulier en overhandigen dit aan een persoon van de organisatie zodat deze uitslag gepubliceerd kan worden op de website.

Nabij de finish is een frietkar aanwezig.
Deelnemers ontvangen bij de finish een herinnering, een aankomstformulier en een consumptiebon voor friet/ snack en frisdrankje.

Parcoursrecord Sparrenbosloop
Parcoursrecord 11 km. mannen 2018 Tony de Groot av Marvel, Boxtel 39:39 min
Parcoursrecord 11 km. vrouwen 2018 Janny Maas av Marvel, Boxtel 46:53 min

Eigen risico
Deelname aan deze loop is voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. AV Marvel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor welke persoonlijk/immateriële schade en/of vermissing dan ook die de deelnemers menen te lijden. Deelnemers geven toestemming voor het publiceren van foto’s en de gegevens op de website van A.V. Marvel. en op de Marvelclubapp (moet op de folder en website komen)


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019