Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Links
 
Reacties
Fotopagina
Tommie van Alphen wint 44e FAC Paasloop
Paasloop
Rian van der Burgt winnares bij de dames

Boxtelaar Tommie van Alphen heeft met overmacht de 44e editie van de FAC Paasloop gewonnen. De atleteen finishte op de 10,5 km na 36:59 min. en was daarmee bijna vier minuten sneller dan de concurrentie. Ook de bij dames een makkelijke Boxtelse overwinning, Rian van der Burgt won deze strijd in een tijd van 45:38 min.
 

De terugkeer van de FAC Paasloop was een succes met fraaie zomerse omstandigheden. De organisatie was tevreden met de ruim 150 deelnemers en de lopers waren blij weer in wedstrijdverband te kunnen lopen.
De dag begon met de kidsrun van 1200 meter. Snelste werd hier Russel Verboord in de categorie 10 t/m 12 jaar die al na 4:09 min finishte. Snelste meisje in dezelfde categorie werd Anouk Meijer. Beide atleten kwamen uit namens de organiserende vereniging AV Marvel. Bij de jongste deelnemers (6 t/m 9 jaar) waren het Yade van de Wijdeven en Tijn van den Bosch die het hoogste podium mochten beklimmen.

Daarna was het tijd voor de langere afstand voor de recreatieloop / wedstrijd. Hier was er keuze tussen de 5,7 km of de 10,5 km. beide op een parcours van één grote ronde door het buitengebied van Boxtel langs de dommel en ook deels door bebost gebied.

Alle uitslagen van alle deelnemers zijn te vinden op onze uitslagenpagina.


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019