Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws


Reacties
Podiumplaatsen bij Kruikenloop in Tilburg

Carnavalszaterdag 2017 Tilburg

Op carnavals zaterdag wordt in Tilburg traditioneel de Kruikenloop gelopen.
Een gezellig evenement waarbij er een wedstrijd wordt gelopen van 15km. Verder is er recreatief de keuze uit 5, 10 en 15 km. Daarbij is er een heuse prijs voor best verkleedde recreatieve loper.

Op papier lijkt het parcours een snel parcours. Een rondje van ca. 5Km met 4 bochten. In werkelijkheid is het minder snel dan verwacht. Het Parcours bevat o.a. een gedeelte onverhard en gedeelte kasseien met een strookje klinkertjes in het midden. Waar, zeker in de laatste ronde, vaak op de kasseien moet worden gelopen omdat er lopers moeten worden ingehaald.

Voor Marvel stonden Toon de Rouw, Janny Maas en Tony de Groot aan de start. Janny besloot die ochtend toch maar mee te lopen. Hierdoor stond zij natuurlijk uiterst ontspannen aan de start. Deze ontspannenheid hield zij ook tijdens het lopen erg goed vast, wat resulteerde in een nieuw PR van 1:00:33. Dit leverde haar in de categorie V35, een keurige tweede plaats op. Toon liep 1:10:16 en was daarmee uiterst tevreden. Ook voor hem was er weer een stijgende lijn constateerbaar. Tony merkte ook weer vooruitgang tijdens het lopen. Hij finishte in 54:40. Hiermee werd hij winnaar in de categorie M35. 
 
 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019