Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws


Reacties
Fenna van der Steen 2e bij Brabantse meerkamp MJA

Gemert, 3 en 4 juni 2017

Fenna van der Steen heeft dit weekend meegedaan met de open meerkamp van GAC in Gemert. Hier vinden dan ook meteen de Brabantse Kampioenschappen plaats. Hiervoor komen alleen de atleten in aanmerking die lid zijn van een club uit Brabant. Fenna behaalde het zilver op de Brabantse kampioenschappen.


Niet alleen Brabantse deelnemers maar ook deelnemers uit heel Nederland. Echte topprestaties kwamen er voorbij waar vooral opviel een junior B die maar liefst 1.98 hoog sprong waarbij hij de 2,01 net niet haalde.

Op de eerste dag stonden voor Fenna de onderdelen hordelopen, hoogspringen, kogel en 200 meter op de planning. De tweede dag nog verspringen, speerwerpen en 800 meter. Met in totaal 4 Pr's en een puntentotaal van 2852 punten op deze zevenkamp wist ze zilver te winnen. Dit werd vooral veroorzaakt door een heel goed laatste onderdeel de 800 meter. Hiermee ging ze haar concurrente van Gloria atletiek voorbij. Een atlete van Gvac uit Veldhoven werd Brabants Kampioen. Overall werd Fenna vijfde (dus inclusief de atleten uit heel Nederland).

Een fraaie prestatie van Fenna!

 
 
 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019