Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws

Links


Reacties
Zestien Marvel-atleten genieten in La RocheDe halve marathon van La Roche geldt in Marvel-kringen als een heuse klassieker. Zestien Boxtelse atleten trokken dit jaar naar de Ardennen voor deze prachtige loop. Samen met hun supporters beleefden ze prachtige dagen.

Natuurlijk waren er weer foto's van lopers op smalle bos- en bergpaadjes, groepsfoto's, wat vergezichten en kiekjes met blije snoeten net na de finish. Maar misschien wel de mooiste 'Boxtelse' foto verscheen daags na afloop op het facebook van Les Boucles Ardennaises, zoals de halve van La Roche officieel heet.
Deze foto toont zes Marvel-atleten in de brandende zon op de stoep dichtbij de finishlijn. Ze hebben hun halve marathon er op zitten en wachten, nog in hun wedstrijdkloffie, geduldig op de aankomst van clubgenoten die nog onderweg zijn. Want deze loop beleef je samen. ( Foto's volgen nog)

'La Roche' is sport en verbroedering ineen. Dat was al zo tijdens de gezamenlijke trainingslopen, waarvan drie in Valkenbrug. Dat was zo bij de voorbeschouwingen over wie er een heel kampeerweekend van ging maken en wie op de dag zelf heen en weer zou rijden. En dat was zo op en rond de prachtige route.
Enkelen waren er voor het eerst, de meesten waren er al veel vaker. Maar allen dachten na afloop: 'Dit is ontzettend genieten. Als het even kan, volgend jaar weer...'

O ja, er werden ook tijden gelopen. Waarbij opgemerkt zij dat de tijden van La Roche niet te vergelijken zijn met tijden van stratenlopen. De routes zijn eigenlijk trailroutes en voeren over berghellingen die soms erg steil zijn of vol keien liggen.

De 10 km:
Martin van der Broek 54:23, Lex Dreuning 1:05:57, Peggy van Son 1:19:53.

Halve marathon:
Marco Dreuning 2:04:17, Toon de Rouw 2:21:01, Kim Verstappen 2:29:06, Philar Schelle 2:33:01, Gemma Verbruggen 2:33:32, Rinie Romme 2:35:40, Maarten van den Hurk 2:38:49, Martin Schellekens 2:44:10, Willie Verberne 2:55:55, Monique Blok 3:02:43, Monique Dongelmans 3:02:43, Harriet 3:13:58

Hele marathon:
Ruud van Dijk 6:58:23. 
 
 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019