Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws

LinksReacties
Start to Run blijft in trekAfgelopen zaterdag zijn er 17 deelnemers gestart aan de nieuwe reeks van de loperscursus Yakult Start to Run in Boxtel.


Zeventien sportievelingen zijn bij Marvel gestart aan een nieuwe reeks Start To Run, het programma voor (weer) beginnende trimmers en hardlopers.
Na een welkomstwoord van voorzitter Martin van der Broek liepen ze zaterdagochtend 24 augustus de eerste rondjes op de atletiekbaan te Boxtel. Dat gebeurde onder een stralend zonnetje! De Start To Runners gaan tien weken lang aan de slag op zaterdagochtend. Als ze willen kunnen ze de doordeweekse 'huiswerktraining' ook gezamenlijk doen bij Marvel. Trainsters Greet van der Donk en Peggy van Son begeleiden de groep.

Bijzonder is dit keer de deelname van vijf werknemers van Unilux. Dit Boxtelse bedrijf is een samenwerking met Marvel aangegaan. Zo is Unilux de nieuwe naamsponsor van de Sparrenbosloop op 27 oktober. Als alles goed gaat, zijn alle 'Start To Runners' dan zover dat ze lekker mee kunnen doen aan dit mooie en sportieve herfstevenement.

 
 
 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Mail webmaster
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019