Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Links
 
Reacties
Jeugdtrainingen hervat met protocol
Jeugd
Vanaf woensdag 6 mei 2020

Sinds het stilleggen van alle atletiektrainingen bij Marvel op 11 maart hebben we allemaal uitgekeken naar dit moment: vanaf 29 april gelden er versoepelde maatregelen. Dit is een eerste fase, en deze eerste versoepeling heeft alleen betrekking op sportbeoefening door de jeugd tot en met 18 jaar.
 

Kort samengevat houden de versoepelde maatregelen het volgende in:

• Pupillen mogen onder begeleiding buiten trainen waarbij de anderhalve meter-maatregel niet geldt;
• Voor Junioren A, B, C en D (mits niet ouder dan 18 jaar) geldt hetzelfde maar mét inachtneming van de anderhalve meter-maatregel;
• Voor sporters ouder dan 18 jaar blijft er voorlopig een verbod op georganiseerd sporten, als hierover meer bekend is zal dit gecommuniceerd worden;
• Voor zowel jong en oud blijft er minstens tot 1 september een verbod op wedstrijden.

Voor Atletiekvereniging Marvel betekent dit dat we op woensdagmiddag 6 mei de trainingen voor de jeugd gaan hervatten, maar wel volgens het anderhalve meter-protocol hieronder! Het volledige protocol kun je hier op de site lezen (zie links), en vooral de jeugdleden en hun ouders wordt met klem aangeraden dit goed door te lezen!
De meeste regels zullen inmiddels vertrouwd zijn: was je handen regelmatig, schud geen handen, en houdt anderhalve meter afstand. Misschien wel de belangrijkste regel is dat iedereen, zowel trainers als atleten, de vrije keuze heeft om weer naar Marvel te komen. Je mag weer komen trainen, maar het moet natuurlijk niet. Als je je zorgen maakt, niet durft, je ouders zijn er niet gerust op, of je om wat voor reden (nog) niet wilt: dat is helemaal prima! Dat begrijpen we volledig!

Voor de juniorentrainingen op dinsdag- en donderdagavonden zoeken we voor de komende weken nog vrijwilligers voor de rol van Corona-Coördinator, die naast de trainer mee een oogje in het zeil wil houden op de naleving van het anderhalve meter-protocol. Aanmelden kan bij bestuur@avmarvel.nl.


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019