Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Reacties
Coronamaatregelen 28 september 2020

Het Corona-virus rukt weer op, met als gevolg dat de landelijke Coronaregels gisteren zijn verscherpt.
 

Ook voor onze Atletiekvereniging heeft dit gevolgen. Het bestuur van AV Marvel heeft ingaande heden het volgende besloten:

• Voorlopig blijven de kleedkamers gesloten, met uitzondering voor toiletbezoek. We begrijpen dat dit erg vervelend is nu het weer kouder en natter wordt, maar het zijn nou eenmaal ruimtes waar het onmogelijk is om 1,5 meter afstand te handhaven.

• De kantine gaat tot nader order dicht.

• De trainers gaan vanaf heden schriftelijk bijhouden wie er op een training is geweest, en bewaren deze gegevens tenminste 4 weken. Dit ten behoeve van een eventueel contactonderzoek door de GGD.

• Bij iedere training dient er tenminste één persoon de rol van “Corona Coördinator” op zich te nemen, herkenbaar aan één van de aangeschafte 1,5 meter-hesjes. Deze persoon kan normaal meetrainen, maar in geval van bezoek door handhavende instanties is deze het eerste aanspreekpunt. Waar mogelijk zullen de leden van het bestuur deze taak zoveel mogelijk op zich nemen. Om de trainingen zo min mogelijk te verstoren heeft bij voorkeur niet de trainer zelf deze rol.

• We gaan er voorlopig vanuit dat de twee geplande clubevenementen, de Athletics Champs en de Sparrenbosloop, wellicht wat aangepast, volgende maand gewoon door kunnen gaan.

Wij vertrouwen op ieders begrip en medewerking.

Met vriendelijk groet

Het Bestuur van AV Marvel 28 september 2020


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019