Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Reacties
Update Coronamaatregelen per 19 november
Jeugd
Update

De lockdown van begin deze maand is gelukkig beperkt gebleven tot 2 weken. We zetten weer even op een rij wat dat voor Marvel betekent. Lees snel verder.
 

Voor leden die ouder zijn dan 18 geldt weer een maximum van 4 personen (was 2) per groepje (exclusief trainer). Zij houden onderling 1,5 meter afstand. Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten.
Om het allemaal praktisch uitvoerder te houden hanteren wij bij Marvel sinds half oktober het uitgangspunt dat iedereen in principe individueel traint, en daar blijven we nog altijd aan vasthouden. Marvel stelt de atletiekbaan open en zodat je op donkere winteravonden een sociaal- & verkeersveilige plek hebt om je individuele training te komen doen.
Bij Marvel kan je dus gewoon naar je vertrouwde trainingsavonden blijven komen. Jouw trainer zorgt dat je voor aanvang van de training je schema hebt. Op deze wijze kan je zelf beginnen met inlopen en je training uitvoeren. En hopelijk voel je ook een beetje gezonde groepsdruk om te blijven komen, want meer dan ooit is sporten in deze periode goed voor je fysieke en geestelijke gezondheid.

Op alle avonden, met uitzondering van de maandagavond, is er minstens 1 trainer aanwezig om toezicht te houden. De maandagavondlopers staat het natuurlijk vrij om al dan niet tijdelijk van avond te switchen. Omdat iedereen in principe individueel traint, kun je daar toch je eigen schema lopen. Je hoeft je daarvoor niet vooraf aan te melden, maar het is natuurlijk wel zo netjes als je je aanwezigheid bij aanvang bij de trainer meldt.
Wij beseffen dat het gezellig is als je samen met een trainingsmaatje kan lopen, maar houd je aub aan bovenstaande regels zodat we allemaal kunnen blijven sporten.


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019