Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
 
 
Nieuws
 
Reacties
Coronaregels per 15 dec en gewijzigde openingstijden rondom de Feestdagen
Aanscherping regels per 15 december

Hoewel Nederland vanaf 15 december vijf weken in harde lockdown gaat, mogen buitensportlocaties openblijven. Marvel blijft dan ook de komende vijf weken de accomodatie openhouden om op individuele basis te komen hardlopen.
 

Wel zijn we op donderdag 24 en 31 december gesloten. De reguliere donderdaglopers zijn van harte welkom op de andere avonden.

Er is één kleine verandering: we gaan terug naar de regels van 4 november: groepjes van maximaal 2 personen (dit was 4). Voor de pupillen verandert er niks.

Om het allemaal praktisch uitvoerbaar te houden hanteren we bij Marvel sinds half oktober het uitgangspunt dat iedereen in principe individueel traint, en daar blijven we ook nu aan vasthouden. Marvel stelt de accommodatie open zodat je op donkere winteravonden een sociaal- & verkeersveilige plek hebt om je individuele training te komen doen. Blijf je liever weg? Ook prima, iedereen zal daar begrip voor hebben.

Bij Marvel kan je dus gewoon naar je vertrouwde trainingsavonden blijven komen, met uitzondering dus van Kerstavond en Oudjaarsavond. Je trainer zorgt dat je voor aanvang van de training je schema hebt. Op deze wijze kan je zelf beginnen met inlopen en je training uitvoeren. En hopelijk voel je ook een beetje gezonde groepsdruk om te blijven komen, want meer dan ooit is sporten in deze periode goed voor je fysieke en geestelijke gezondheid.

Wij beseffen dat het gezellig is als je samen met een trainingsmaatje kan lopen, maar houd je aub aan bovenstaande regels zodat we allemaal kunnen blijven sporten. En trouwens: als je de gezelligheid mist bij Marvel, geef je dan vooral op voor het Marvelous New Year Online evenement!


 
 
Marvel Sites
Algemeen
FAC Paasloop Boxtel
Unilux Sparrenbosloop
Jeugdsite

Contact AV Marvel
 
 
 

© Atletiekvereniging Marvel 2019